Ledig dag

Så himla underbart med fredag och det blir ju inte direkt sämre om man som jag idag dessutom är ledig! Ikväll blir det tacokväll med mina bästa men innan dess ska jag försöka få lite saker gjorda nu när jag har lite tid över. Städa, plugga och kanske fixa lite med gamla bilder är planen för närvarande. Ha en trevlig helg nu alla!

TA MIG HEM

Har en riktigt dålig dag idag, är helt slut och kan verkligen inte koncentrera mig på plugget så sitter istället och kollar igenom gamla bilder på datan och längtar hem, haha! 

En catch up

Nu var det länge sen jag kikade in här. Det har varir otroligt mycket på senaste - både bra och dåligt. Jag har umgåts mycket med vänner och försökt att koncentrara mig på skolan även om det är svårt med så mycket i huvet. På fredag ska jag se en konsert med min fina vän Lina och sen drar vi ut och äter med hennes gamla klasskompisar - det ska bli så spännande att träffa dem! Resten av helgen ska jag jobba och mysa med min kusin som kommer på besök! 
Nu har jag och Linnéa tagit tag i gymmandet igen, och jag satsar på att gymma ca 4 gånger i veckan - och det ingår att äta nyttigt också. 
Nu ska jag gå hem till Lina och äta lunch, kram Ida