Konsten att skjuta upp precis allt

 
Panik panik panik, ungefär så känner jag inför morgondagen. Har prov på något jag inte kan minsta lilla om och måste dessutom fixa praktikplats innan veckans slut. Har jag nämnt att jag är proffs på att skjuta upp saker? Inte det? Nähe men det är jag.
 
Idag har hela skolan haft studiedag vilket har varit minst sagt underbart, sovmorgon och lite fotograferande med Annie är i stort sett vad jag har gjort, inte pluggat vilket jag verkligen borde gjort inser jag nu, men det har i alla fall varit riktigt skönt att äntligen få lite solljus och frisk luft. 
 
 

Snart är det dags

 
 
Nu är det bara två och en halv vecka kvar tills jag fyller 18 - så spännande! En sak jag har bestämt mig för är att jag ska tatuera mig! Vart har jag inte riktigt bestämt mig för - kanske axel, underarmen eller mellan skulderbladen. Tycker även att det är skitfint att ha något litet mellan örat och hårfästet! Vi får se hur det blir!
 
Idag är jag ledig. Dagen inleddes med ett gympass och nu sitter jag här och försöker plugga. Ska försöka laga lite vegetarisk god mat senare också - nån som har något tips? /Ida

Att hitta något fint och hålla fast vid det

 
Försöker hitta det fina i allt grått nu men känner mest att jag helst skulle krypa ner under täcket och vakna lagom till skolavslutningen sisådär.. Har inte alls den orken jag skulle behöva för att ta tag i allt.