Födelsedagsfirande

Jag och födelsedagsbarnet självt 

Kom för en stund hem från min kompis Dessi som fyllde år igår, vi var ett gäng som kom och våldgästade med tårta och presenter på kvällen och det bästa var att hon inte anat någonting! Det blev sen middag och övernattning där vilket var riktigt mysigt. Nu blir det däremot till att mysa ner i soffan till någon bra film och inte röra mig ur fläcken på resten av kvällen, en helt vanlig tisdag med andra ord haha!
 
/Linn

Movienight

Äntligen lov! Måste medge att det är så himla skönt att slippa ens tänka på skolan och när man dessutom har massa roligt att se fram emot så blir det inte direkt sämre. Nu bär det av till Uppsala för en biokväll med familjen, förutsatt att vi lyckas samsas om film det vill säga. /Linn

Godmorgon

Letade igenom gamla bilder och hittade några självportträtt från i sommras - på den tiden då man var brun och fräsch. Saknar sommaren så mycket, men jag hade aldrig bytt ut mitt liv just nu.
Är det någon som har tips på party-låtar så får ni gärna skriva det! Jag behöver verkligen behöver uppdatera mina spotify-listor.