Heaven we hope is just up the road

Några foton på mig och Annie från en underbar sommarkväll.

Och där var hösten här.
Måste säga att jag faktiskt njuter av höstvädret som dragit in nu i veckan, så länge man får vara inomhus är ju regn och rusk bara för underbart! Hoppas dock på lite uppehåll imorgon när jag ska in på grönan för att se Johnossi spela, och som jag längtat, helt galet kul ska det bli! 
 
/Linn

Tisdagskvällar och tillbakablickar

 Bild från Brela, Kroatien

Tisdagskvällar innebär vanligtvis träning för min del
och denna vore inte annorlunda om det nu inte varit så att jag dragit på mig en förskylning och vaknade med halsont och icke existerande talförmåga imorse. Det hör väl hösten till antar jag men håller tummarna för att det ska bli bättre till imorgon! Drömmer mig hur som helst tillbaka till något varmare breddgrader och fixar med bilderna från Kroatien under tiden.
 
/Linn

Helgens händelser

(Två bilder från veckan)
 
I helgen var jag i Örebro men två vänner. Vi mös hela dagarna och och under lördagskvällen åkte vi in på en festival i stan. Med andra ord hade jag en superhelg!
 
Nu ska jag börja ta tag i träningen igen som jag tappade när skolan började - jag är grymt taggad och har satt ut tider för det i min almanacka. Skolarbetet känns almänt segt men jag har så roligt under helgerna så att det väger upp! Nu ska jag ägna några timmar åt plugg och sen ska jag ta en kvällspromenad med min fina kompis Lina. Ha det bra sålänge /Ida