Flowers in my hair

 
Jag är fullt medveten om att midsommar är slut för länge sen men jag her helt ärligt inte haft tid att ta itur med dessa bilder förän nu då jag haft fullt upp med massa annat. Eller ja jobba samt vistas så många timmar i solen som det bara går är väl i stort sett det enda jag gjort! Min midsommar firades i alla fall med släkten samt jobb hela helgen, fick dock två dagar ledigt nu i början på veckan vilket har varit riktigt skönt. Sovmorgon, sol och bad är ett koncept som sällan slår fel i min mening!

/Linn

Stockholm

 
Idag bestämde jag mig för att trotsa min förkylning och åka in till Stockholm med mamma och syster och handla lite. Jag handlade nästan ingenting av allt jag skrivit upp att jag borde handla, utan det blev lite mer "nöjes-shopping". Jag stötte på converse, iphonefodral, hårprodukter, bodylotion och mycket annat.
 
Jag köpte även en ny, skön träningsbh. För er som har problem att komma igång med träning så har jag ett litet tips till er. KÖP NYA KLÄDER! Alltså, det blir grymt mycker roligare att träna om man faktiskt har kläder som är ämnade åt det och inte springer om kring med en urtvättat bh och ett par sunkiga mjukisbyxor. Lägg ner lite pengar på det, och det kommer kännas mycket roligare! 
Nu ska jag gå och njuta av en kopp te! /Ida