Good times

Nu börjar allt komma till sin rätta i min nya skola. Jag trivs bra, jag önskar bara att det kunde komma lite riktig höst för jag känner mig helt färdig med sommaren nu!
Nu ska jag äta middag hos en kompis, sen måste jag väl ta tag i min träning igen som mer eller mindre har stannat av sen skolan började.  /Ida
 

The summer wasn't mine to keep

 
Hej fina bloggen! Nu har skolan dragit igång igen och det känns som att man inte har haft något sommarlov, utan allt känns precis som vanligt. Jag har spenderat eftermiddagen med min finaste Ida och jag mår som bäst när jag är med henne! I helgen ska jag jobba en del, och så hade jag tänkt ta det lugnt och samla mig inför nästa skolvecka.. De senaste dagarna har varit väldigt lugna i skolan, men nästa vecka börjar vi jobba efter schemat och då ska jag köra hårt! :) Kram Annie 

Eftermiddagsmys


Annie                                                                                 Ida
 
 
Idag ringde Annie mig och frågade om vi skulle ses efter skolan - såklart vi ska!? Så nu har jag en mysig eftermiddag med Annie. 
 
Jag har somsagt precis bytt skola, och det går bra. Allt känns nytt, men på något sätt ändå helt naturligt. Dessutom går både Annie och Linn på samma skola, så nu kommer vi ha tid att träffas mycket mer än förut!
 
Nu ska vi köpa något gott att äta! Ha det bra så länge, kram Ida